SATA LED koloristo lempa

SATA trueSun

Automobilių remonto procese vienas svarbiausių faktorių yra tikslios dažų spalvos parinkimas, teisingas dažų išpūtimas, techninių sąlygų užtikrinimas ypač „metallic“ efekto ir specialių tipų dažams. Naujas pagalbininkas šiame spalvos parinkimo procese yra aukšto tikslumo, specialiai sukurta SATA inžinierių, LED lempa. Ši lempa skleidžia šviesą, apytiksliai artimą dienos šviesai, kad būtų galima patikimai identifikuoti dažų atspalvį dažykloje arba dažų parinkimo patalpoje. Neteisingai parinkus spalvą dažant automobilį, spalvos neatitikimas bus matomas tik automobilį išvarius į lauką, prie natūralios saulės šviesos. Tokia atspalvio parinkimo klaida remonto dirbtuvių darbuotojams lems detalės (-ių) aukštus perdažymo kaštus ir brangų laiką.

SATA trueSun lempa paskirsto šviesą tolygiai visame šviesos diapazone ir leidžia beveik tobulai imituoti dienos šviesą. Be to, ši lempa turi tris šviesos intensyvumo lygius, kurie reikalingi prisitaikant prie skirtingų dažų atspalvių: prie šviesių dažų atspalvių parenkamas mažesnis lempos šviesos intensyvumas, prie tamsiųjų atspalvių – didesnis šviesos intensyvumas.

SATA trueSun dienos šviesos lempa netik leidžia labai greitai parinkti spalvas ir tiksliai įvertinti dažyto paviršiaus kokybę dažymo proceso pabaigoje, bet ir išlaiko tikslų šviesos intensyvumą nesvarbu kiek yra įkrauta LED lempos baterija. Lempos baterija yra ličio jonų, ir ji užtikrina vienodą šviesą nuo įkrovimo iki pat jos išsikrovimo.

Lempos baterijos krovimo ciklas nuo visiško išsikrovimo iki pilno pasikrovimo yra 50 minučių. Lempa taip pat turi automatinio išsijungimo funkciją, todėl dienos šviesos lempa veiks jums bet kada, kai jos reikia. Papildomos funkcijos, kaip visiškai begarsis aušinimo vėdinimas, ergonomiškos formos rankena, integruota smūgių amortizacija, itin tvirta LED technologija, yra tik keletas privalumų, skirtų pagerinti kasdienį kiekvieno profesionalaus dažytojų darbą. Sata trueSun kaina - 860 Eurų su PVM.

Pagrindiniai produkto privalumai:

LED šviesa, labai artima dienos šviesai

Dažų pigmentai aiškiai matomi tarsi dienos šviesoje

Lempa išryškina įvairius dažymo defektus, pvz., debesuotumą, spalvos neatitikimą

Paskirsto šviesą tolygiai visame šviesos diapazone

Šviesa tolygiai skleidžiama nesvarbu kiek įkrauta yra baterija

Su pilnai įkrauta baterija, lempa šviečia apie 70 minučių

Baterijos krovimo ciklas yra 50 minučių

Lempa turi šviesos intensyvumo reguliatorių

Techninės savybės:

Svoris 470 g

Baterijos talpa 2,7 Ah

Galia 36W

Baterijos įkrovimo laikas apie 50 mi